Air FranceFrequente reizigerNieuwsRoutesTransavia

Air France en Transavia zetten in op Algerije

Air France kondigt vijf nieuwe routes aan naar twee bestemmingen in Algerije en Transavia France komt met twaalf nieuwe routes naar zes bestemmingen in het land.

Air France

Vanaf Parijs Orly zullen er vanaf 4 april 14 wekelijkse vluchten zijn naar Algiers, de hoofdstad van Algerije. Zeven keer per week vertrekt er vanaf die datum ook een vlucht uit Marseille naar de hoofdstad van Algerije en vier keer per week wordt de Algerijnse bestemming vanaf Toulouse aangevlogen. Tussen 14 juli en 27 augustus zal de route Nice – Algiers worden uitgevoerd. De tweede bestemming is Oran, deze zal door Air France vanaf 4 april vier keer per week worden gevlogen vanaf Toulouse.

Transavia

Transavia zal vanaf 4 april vanaf Parijs Orly vliegen naar Algiers (14 keer per week), Bejaia (maandag, woensdag, vrijdag), Constantine (dinsdag, donderdag, zondag), Oran (6 keer per week, maandag tot zaterdag) en Setif (donderdag, vrijdag). Vanaf 11 april vliegt de maatschappij op woensdag en zaterdag van Orly naar Tlemcen.

Montpellier

Ook zal de maatschappij vanaf Lyon naar Bejaia (woensdag, vanaf 21 april), Constantine (zondag, vanaf 26 april) en Oran (dinsdag, zaterdag, vanaf 21 april vliegen. Vanaf Montpellier vliegt Transavia vanaf 8 juli op woensdag en zaterdag naar Algiers, vanaf 11 juli op dinsdag en zaterdag naar Constantine en vanaf 6 juli naar Oran op maandag en vrijdag.

Vliegtuigen

Tevens verhoogt Transavia de frequentie tussen Lyon en Algiers naar zes vluchten per week. De vluchten van Air France zullen worden uitgevoerd met een A318 en A320 met respectievelijk 131 en 178 stoelen. Transavia zal de routes vliegen met een Boeing 737-800 met 189 stoelen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button
Close
Close