fbpx
Frequente reizigersGroningen AirportNieuwsNL NieuwsRoutes en Bestemmingen

AIS Airlines stopt met routes vanaf Groningen

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij AIS Airlines stopt met de twee routes vanaf Groningen Airport Eelde naar Kopenhagen en Münster. De vaste kosten zijn te hoog om de routes voort te zetten.

Kosten

De laatste vlucht wordt op donderdag 20 februari 2020 uitgevoerd. “We hebben absoluut de juiste passagiersaantallen op de vluchten weten te behalen. We gaan kijken of wij de vaste kosten omlaag kunnen brengen. We willen de optie openhouden om de route in de toekomst weer op te pakken”, aldus Arend van der Meer, CEO van AIS Airlines.

Vloot

Sinds 4 maart 2019 vloog AIS naar Kopenhagen en vanaf 2 september in hetzelfde jaar naar Münster. De maatschappij heeft een vloot van acht BAe Jetstream 32’s en is actief in Nederland, Duitsland en als regionale maatschappij in Zweden. Ook heeft de AIS Groep vliegschool AIS Flight Academy.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button