AirlinesNieuwsProfessional

Green Africa Airways leaset A220’s om eerder te kunnen starten

Green Africa Airways heeft naast de order van vijftig A220’s van vorige week, drie toestellen geleaset zodat de maatschappij eerder kan beginnen met vliegen.

Lease

De drie toestellen worden in augustus 2020 geleverd door leasebedrijf GTLK Europe. Met deze toestellen wil Green Africa nog dit jaar starten met de vluchtoperaties. Vorige week tekenden de maatschappij en Airbus een Memorandum of Understanding voor vijftig A220’s, een van de grootste orders voor het type toestel.

Thuisbasis

Green Africa Airways heeft Lagos (Nigeria) als thuisbasis en is opgericht door Babawande Afolabi. Onlangs kreeg de maatschappij een licentie van de Nigeriaanse overheid. Het is nog niet bekend welke routes de maatschappij wil aanvliegen. Naar verluidt zal het beginnen op de binnenlandse markt om later uit te breiden naar andere Afrikaanse landen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close