fbpx
AirlinesEditors choiceFinancieelNieuwsProfessional

Qatar Airways verhoogt belang in IAG

Qatar Airways verhoogt haar aandeel in International Airlines Group (IAG) van 21,4 procent naar 25,1 procent.

Investering

“Onze investering is tot nu toe zeer succesvol geweest en de toename van ons aandeel is een bewijs van onze voortdurende steun aan IAG en haar strategie”, vertelt Akbar Al Baker, CEO van Qatar Airways. Ook zegt de maatschappij de mogelijkheden om in luchtvaartmaatschappijen te investeren te blijven overwegen.

RwandAir

Onlangs werd bekend dat Qatar een aandeel van 49 procent wil nemen in RwandAir. Vorig jaar nam de maatschappij al een belang van zestig procent in een nieuwe vliegveld bij de Rwandese stad Kigali. Tevens is Qatar Airways geïnteresseerd in het verdubbelen van haar aandeel in Latam.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button