fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

American Airlines breidt pre-order maaltijdservice uit

American Airlines voegt 300 vluchten toe aan de pre-order maaltijdservice voor premium passagiers. Hiermee komt het totaal aantal vluchten waarop dit wordt aangeboden op bijna 1900 uit.

Service

De extra services starten op 11 maart. Met de service kunnen reizigers in premium cabines op vluchten van langer dan 900 mijl (zo’n 1448 kilometer) van tevoren een maaltijd bestellen. “Vooraf maaltijden bestellen is belangrijk voor onze klanten en we zijn verheugd om dit aan meer vluchten toe te voegen”, vertelt Raphael Girardoni, managing director Food and Beverage Services bij American Airlines.

Menu

Op het menu staan gerechten als Mediterraanse kalkoen club sandwich, Tex-Mex salade met kip adobo, een vleeswaren plank en een met kerrie gekruide kipsalade op een croissant. Tevens kunnen Flagship First en Flagship Business passagiers een chicken cobb salade van tevoren bestellen op vluchten vanaf de VS naar Europa en Zuid-Amerika en een vleeswarenplank op vluchten terug naar de Verenigde Staten. Maaltijden kunnen dertig dagen van tevoren tot aan 24 uur voor de vlucht worden besteld.

Haal jouw KLM-staart in huis!

Nieuw in de webshop van Up, een KLM-staart op houten voet. Speciaal voor de echte KLM-fans.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button