AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsProfessional

Belavia sleept E195-E2 in winkelmandje

De Wit-Russische maatschappij Belavia leaset drie E195-E2’s van AerCap. De toestellen moeten in december 2020 en maart en april 2021 geleverd worden.

Upgrade

Belavia is momenteel bezig met het upgraden van de vloot. In 2019 kwamen er drie E195’s bij en één E-175. In de lente van dit jaar moet er nog een E-175 bij komen. De maatschappij zegt vooral blij te zijn met het comfort van het toestel.

Configuratie

In de E195-E2 is ruimte voor 125 passagiers in een twee klasse configuratie: negen stoelen Business Class, 116 stoelen Economy Class. De maatschappij wil de toestellen inzetten op routes als Londen, Barcelona, Astana, München, Parijs, Sotsji en Amsterdam.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close