fbpx
Air France-KLMAirlinesFrequente reizigersKLMNieuwsNL Nieuws

KLM komt met Premium Economy

KLM voert de komende jaren Premium Economy in op intercontinentale vluchten. Dat zegt CEO Pieter Elbers tijdens de presentatie van de jaarresultaten van Air France-KLM.

Klassen

De maatschappij vliegt momenteel met twee klassen: Economy en Business. Onlangs kwam daar nog wel de Economy Comfort klasse bij, wat iets meer beenruimte opleverde. Air France heeft wel al Premium Economy. In deze klasse is de stoel comfortabeler en krijgt men services zoals eerder instappen, meer bagage en betere maaltijden.

Vernieuwing

Het kan nog wel enkele jaren duren voordat de hele vloot is voorzien van de nieuwe klasse, aldus Pieter Elbers. KLM is de laatste jaren bezig met de vernieuwing van de vloot. Onlangs ontving het nog een nieuwe Dreamliner met de naam Hyacinth. Later dit jaar moeten er nog drie andere 787-10’s geleverd worden. Ook moeten er nog twee 777’s bij komen.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button