Frequente reizigerKLMNieuwsNL nieuwsVeiligheid

KLM stelt vluchten naar China opnieuw uit

KLM heeft de vluchten van en naar China opnieuw uitgesteld. Tot en met 28 maart zal er niet naar Beijing en Shanghai worden gevlogen.

Opschorting

Twee weken geleden schortte de maatschappij de vluchten al op tot 15 maart. De vluchten naar Chengdu, Hangzhou en Xiamen blijven vooralsnog opgeschort tot 28 maart.

Gezondheid

De maatschappij zegt dat de gezondheid van medewerkers en klanten in alle besluiten van KLM voorop staat. “KLM volgt de ontwikkelingen van de uitbraak van het Coronavirus in China nauwgezet en heeft intensief contact met diverse nationale en internationale gezondheids- en luchtvaartinstanties”, aldus de maatschappij.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close