fbpx
AirlinesFrequente reizigersLiefhebberNaast het nieuws

Swiss ontvangt eerste A320neo | Foto’s

Swiss heeft haar eerste A320neo ontvangen. Het is de eerste A320neo voor de maatschappij van een order van zeventien exemplaren van het type.

Modernisering

Swiss heeft de toestellen aangeschaft in het kader van de modernisering van de vloot. Sinds 2016 zijn er twaalf Boeing 777-300ER’s toegevoegd en 29 A220’s. De nieuwe A320neo moet in de lente van dit jaar voor het eerst vliegen voor de maatschappij. Het toestel werd in de productiefaciliteit van Hamburg geproduceerd.

©Swiss
©Swiss
©Swiss
©Swiss
©Swiss

Bestel nu dit unieke schaalmodel van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een schaalmodel van de KLM B747-400 inclusief LED-verlichting. Het model is bijna 50cm lang, schaal 1:150. Bestel nu extra voordelig bij Up in the Sky: slechts €99,95 inclusief gratis verzending.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button