AirlinesFrequente reizigerLiefhebberNaast het nieuws

Swiss ontvangt eerste A320neo | Foto’s

Swiss heeft haar eerste A320neo ontvangen. Het is de eerste A320neo voor de maatschappij van een order van zeventien exemplaren van het type.

Modernisering

Swiss heeft de toestellen aangeschaft in het kader van de modernisering van de vloot. Sinds 2016 zijn er twaalf Boeing 777-300ER’s toegevoegd en 29 A220’s. De nieuwe A320neo moet in de lente van dit jaar voor het eerst vliegen voor de maatschappij. Het toestel werd in de productiefaciliteit van Hamburg geproduceerd.

©Swiss
©Swiss
©Swiss
©Swiss
©Swiss

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/