AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutesSamenwerking

United zoekt samenwerking in India

United Airlines en Vistara hebben een codeshare overeenkomst aangekondigd. Het partnerschap moet op 28 februari ingaan.

Routes

Met deze codeshare kunnen United-passagiers gebruik maken van 68 Vistara-vluchten naar 26 Indiase bestemmingen, waaronder Ahmedabad, Bengaluru, Chandigarh, Goa, Hyderabad, Jodhpur, Srinagar, Thiruvananthapuram, Udaipur, Varanasi.

India

“We zijn verheugd om onze klanten de optie te bieden om te reizen naar meer steden dan New Delhi en Mumbai. United vliegt al 15 jaar dagelijks tussen New York, Delhi en Mumbai en recent zijn we met een service tussen San Francisco en New Delhi gestart”, aldus John Gebo, senior vice president samenwerkingen bij United.

Vistara

“De Verenigde Staten blijven een van de grootste markten voor buitenlandse reizigers naar India en de regio en dit partnerschap stelt ons in staat een goed reisaanbod te bieden voor klanten van en naar de VS”, aldus Vinod Kannan, CCO bij Vistara. De Indiase maatschappij voegt de komende drie jaar vijftig toestellen toe aan de vloot, waaronder A321neo’s en B787-9’s.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/