fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkTransaviaVideo

De A320’s van Transavia | Video

Alhoewel Transavia Nederland nooit een A320 in haar eigen kleuren heeft laten spuiten, is dit bij de Franse tak van het bedrijf wel gebeurd. Transavia France heeft meermaals, voornamelijk in de zomermaanden, Airbus A320’s van Air France gebruikt om de capaciteit te vergroten. De toestellen zijn hiervoor in de, inmiddels oude, kleuren van Transavia gespoten.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button