NieuwsOpmerkelijkStormVeiligheid

Vliegverkeer Canarische eilanden geteisterd door zandstorm

Door een hevige zandstorm zijn de luchthavens van Gran Canaria en Tenerife gesloten. Het zicht op de luchthavens is te slecht om te kunnen starten of landen.

Weer

Naar verwachting houdt de storm aan tot maandag. Het zal nog enkele dagen duren totdat de storm volledig verdwenen is, zo worden er de komende dagen harde windstoten verwacht. Wanneer het vliegverkeer hervat kan worden is nog onbekend.

Brand

Naast de zandstorm ondervindt Gran Canaria ook hinder van bosbranden in de bergen van het eiland. Door het slechte weer en het bergachtige gebied zijn de bosbranden lastig te blussen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close