AirlinesFrequente reizigerNieuwsProfessional

Dochter United Airlines wordt grootste ERJ145 gebruiker

De regionale maatschappij ExpressJet, vliegend onder de naam United Express, wordt de grootste Embraer ERJ145 gebruiker door de aanschaf van 36 vliegtuigen van dat type. De nieuwe toestellen moeten de komende 12 maanden worden geleverd, waardoor de vloot uit meer dan 125 ERJ145’s zal bestaan.

Interieur

Het interieur van de nieuwe toestellen zal compleet worden vernieuwd. Verder zal ExpressJet extra personeel inzetten op de United hubs. Ook zal geleidelijk de kleine E175-vloot worden uitgefaseerd. Daarmee wil de maatschappij de groei versnellen en efficiënter werken door met één type te vliegen.

ERJ145

“We hebben ons voor langere termijn verbonden aan de Embraer ERJ145 en we hebben de uitgebreide cabine-, stoel- en entertainmentupgrade ontworpen om een eigentijdse klantervaring te bieden. We zijn ervan overtuigd dat onze partners bij ExpressJet die visie kunnen uitvoeren”, aldus Sarah Murphy, senior vice president bij United Express.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close