fbpx
Frequente reizigersNieuwsPiloten en Crew

Italiaanse luchtverkeersleiders stoppen dinsdag met werken

Italiaanse luchtverkeersleiders leggen dinsdag het werk voor 24 uur neer. Alitalia schrapt daardoor op maandagavond, dinsdag en woensdag zo’n 358 vluchten.

Amsterdam

Op maandagavond en woensdag zijn er geen geannuleerde vluchten tussen Amsterdam en Italië. Op dinsdag wel, dan worden vluchten AZ107 (Amsterdam – Rome Fiumicino) en terugvlucht AZ110 geschrapt en AZ112 en AZ121 (Milaan Linate – Amsterdam en omgekeerd) zullen ook niet worden uitgevoerd. Een lijst van de geannuleerde vluchten op dinsdag is hier te vinden en voor maandag en woensdag hier.

Grotere vliegtuigen

De maatschappij probeert dinsdag zoveel mogelijk vluchten tijdens de piekmomenten tussen zeven en tien uur ’s ochtends en zes tot negen uur ’s avonds door te laten gaan. Alitalia zet dan grotere vliegtuigen in om zoveel mogelijk passagiers mee te kunnen nemen. De maatschappij roept reizigers op het boekingsmenu in de gaten te houden om te zien of hun vlucht is omgeboekt.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button