fbpx
FinancieelNieuwsProfessional

Potentiële kopers Jet Airways missen deadline

Twee potentiële kopers van Jet Airways, welke in januari een Expression of Interest (EOI) indienden, hebben een deadline gemist in februari voor het insturen van een bindend resolutieplan.

Plan

Volgens de Business Standard Newspaper zou één van de partijen, Prudent Asset Reconstruction Company, hebben gevraagd om vier weken uitstel voor het indienen van het plan. De tweede partij, Synergy Aerospace, zou uiteindelijk geen plan hebben ingediend omdat er te weinig slots van Jet Airways zijn op Londen Heathrow.

EOI

De failliete maatschappij heeft de EOI-rondes al vaker open gezet. Met zo’n EOI kunnen bedrijven kenbaar maken interesse te hebben om (een gedeelte van) een bedrijf over te nemen. De eerste EOI-ronde van Jet werd in juli 2019 open gezet. Vorige maand werd bekend dat KLM een deel van de Nederlandse activiteiten van Jet Airways overneemt.

Bestel nu een unieke aviationtag van de Super Guppy!

Deze vliegende 'goudvis' is met haar rijke geschiedenis een unicum in de luchtvaart.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button