FailissementFinancieelNieuwsProfessional

Potentiële kopers Jet Airways missen deadline

Twee potentiële kopers van Jet Airways, welke in januari een Expression of Interest (EOI) indienden, hebben een deadline gemist in februari voor het insturen van een bindend resolutieplan.

Plan

Volgens de Business Standard Newspaper zou één van de partijen, Prudent Asset Reconstruction Company, hebben gevraagd om vier weken uitstel voor het indienen van het plan. De tweede partij, Synergy Aerospace, zou uiteindelijk geen plan hebben ingediend omdat er te weinig slots van Jet Airways zijn op Londen Heathrow.

EOI

De failliete maatschappij heeft de EOI-rondes al vaker open gezet. Met zo’n EOI kunnen bedrijven kenbaar maken interesse te hebben om (een gedeelte van) een bedrijf over te nemen. De eerste EOI-ronde van Jet werd in juli 2019 open gezet. Vorige maand werd bekend dat KLM een deel van de Nederlandse activiteiten van Jet Airways overneemt.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/