Air FranceAirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Air France opent nieuwe route naar India

Air France opent vanaf 14 juni een nieuwe route naar Chennai, vanaf Parijs Charles de Gaulle. Tickets zijn vanaf 2 maart te koop.

Route

De route zal met een Boeing 787-9 worden uitgevoerd met een capaciteit van 279 stoelen, waarvan 30 Business, 21 Premium Economy en 228 Economy. Helemaal nieuw is de bestemming niet voor Air France; eerder werd de route gevlogen door Jet Airways, welke met een codeshare was verbonden aan de Franse maatschappij.

Schema

In het zomerseizoen vertrekt er op dinsdag, donderdag en zondag een vlucht naar Chennai en vanuit Chennai wordt er op maandag, woensdag en vrijdag naar Parijs gevlogen. Vlucht AF108 vertrekt op die dagen vanuit Parijs om 10:10 en komt dan om 23:30 aan in Chennai (lokale tijden). De terugvlucht vertrekt onder nummer 107 om 01:05 vanuit Chennai en arriveert dan om 8 uur ‘s ochtends in Parijs.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close