AirlinesBoeingFrequente reizigerNieuwsProfessionalVliegtuigtype & -bouwer

ANA bestelt extra 787 Dreamliners

Voor de zesde keer bestelt All Nippon Airways Dreamliners bij Boeing. Ditmaal gaat het om elf 787-10’s, één 787-9 en een optie voor vijf 787-9’s. De order heeft een cataloguswaarde van vijf miljard dollar.

Bestelling

Tegelijkertijd wil ANA ook drie nieuwe 787-9’s van Atlantis Aviation Corporation kopen. Met de order bij Boeing heeft de maatschappij al meer dan honderd Dreamliners besteld. In 2004 was ANA de launch customer van het type.

777

De nieuwe toestellen vervangen de 777’s, welke met pensioen worden gestuurd. Tegelijkertijd zal ANA ook één van de launch customers worden van de 777X. Dit type toestel vloog in januari voor het eerst. Naast ANA behoren onder andere ook Emirates, Lufthansa en Singapore Airlines tot de launch customers.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/