AirlinesEditors choiceFrequente reizigerNieuwsRoutes

EasyJet opent nieuwe routes vanaf Schiphol

EasyJet voegt twee nieuwe bestemmingen toe aan het netwerk op Schiphol: Kopenhagen en Berlijn Tegel. Beide routes starten eind maart en worden het hele jaar door aangevlogen.

Kopenhagen

De route naar Kopenhagen zal vanaf 29 maart zeven dagen per week worden uitgevoerd. Het is de eerste bestemming in Scandinavië voor easyJet vanuit Nederland. “Wij zijn verheugd om deze nieuwe route naar Kopenhagen aan ons Schiphol-netwerk toe te voegen en zo ook de zakelijke markt optimaal te bedienen. Het is een stad die eigenlijk elke reiziger wel wat te bieden heeft en ook per seizoen een totaal andere sfeer heeft”, aldus William Vet, country manager easyJet Nederland.

Berlijn

Vanaf 30 maart wordt er naar Berlijn Tegel gevlogen vanaf Schiphol. Ook deze route zal het hele jaar door beschikbaar zijn, behalve in de weekenden. Tickets naar beide bestemmingen zijn vanaf vandaag te boeken. Als alles volgens planning gaat, dan handelt Berlijn Tegel op 8 november 2020 de laatste lijnvlucht af. Daarna moeten alle vluchten naar Berlijn Brandenburg verplaatst worden, welke een week eerder open moet gaan.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close