fbpx
FinancieelFrequente reizigersNieuws

Thai Smile Airways wordt partner van Star Alliance

Thai Smile Airways voegt zich bij Star Alliance als Connecting Partner. Hiermee wordt de maatschappij niet volledig lid, maar kan het wel gebruik maken van verschillende voordelen van de alliantie.

Partner

Het Connecting Partner lidmaatschap werd in mei 2017 geïntroduceerd. Thai Smile is de eerste Thaise maatschappij die zich op deze manier verbindt aan de samenwerking. De enige andere Connecting Partner is de Chinese maatschappij Juneyao Airlines.

Verschil

Een van de verschillen met het volwaardige lidmaatschap is het netwerk. Een volledig lid wordt verbonden met de netwerken van alle Star Alliance maatschappijen, een Connecting Partner kiest een aantal maatschappijen waarmee de verbintenis wordt opgezocht. Voor Thai Smile zijn dat Austrian, Lufthansa, Swiss en Thai Airways. Juneyao Airlines is verbonden met Air Canada, Air China, ANA, Ethiopian Airways, Eva Air, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, Turkish Airlines en United.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button