Frequente reizigerNieuwsSamenwerking

Thai Smile Airways wordt partner van Star Alliance

Thai Smile Airways voegt zich bij Star Alliance als Connecting Partner. Hiermee wordt de maatschappij niet volledig lid, maar kan het wel gebruik maken van verschillende voordelen van de alliantie.

Partner

Het Connecting Partner lidmaatschap werd in mei 2017 geïntroduceerd. Thai Smile is de eerste Thaise maatschappij die zich op deze manier verbindt aan de samenwerking. De enige andere Connecting Partner is de Chinese maatschappij Juneyao Airlines.

Verschil

Een van de verschillen met het volwaardige lidmaatschap is het netwerk. Een volledig lid wordt verbonden met de netwerken van alle Star Alliance maatschappijen, een Connecting Partner kiest een aantal maatschappijen waarmee de verbintenis wordt opgezocht. Voor Thai Smile zijn dat Austrian, Lufthansa, Swiss en Thai Airways. Juneyao Airlines is verbonden met Air Canada, Air China, ANA, Ethiopian Airways, Eva Air, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, Turkish Airlines en United.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/