IndustrieNieuwsProfessional

AirAsia Thailand komt door veiligheidscheck IATA heen

Low-cost carrier AirAsia Thailand is door de Operational Safety Audit (IOSA) van de International Air Transport Association (IATA) heen gekomen. Daarmee is de dochter van de AirAsia Group een stap dichter bij IATA-certificering.

Zesde

Het de zesde maatschappij van de AirAsia Group die IOSA-registratie heeft gekregen. AirAsia X Malaysia ontving de registratie in 2015. AirAsia Indonesia, AirAsia Malaysia, AirAsia Philippines en AirAsia X Thailand werden in 2018 IOSA-gecertificeerd.

IOSA

Maatschappijen die zich aanmelden voor de IOSA-check worden beoordeeld op verschillende vlakken, zoals organisatie- en managementsystemen, vluchtoperaties, vliegtuigtechniek- en onderhoud, de cabine, grondafhandeling, vrachtoperaties en operationele veiligheid. In januari ontving ook het Vietnamese Bamboo Airways IOSA-certificatie.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/