AirlinesFrequente reizigerIndustrieNieuwsProfessional

China Eastern bevallen van dochter

China Eastern Airlines heeft een nieuwe dochtermaatschappij gelanceerd met de naam One Two Three (OTT) Airlines. De vloot zal voornamelijk bestaan uit Comac-vliegtuigen.

Yangtze

Het is nog onduidelijk wanneer de vluchtoperaties moeten beginnen. Ook de prijscategorie is nog niet bekend gemaakt. Wat betreft de routes zal het gebied rondom de Yangtze en nabijgelegen regio’s worden bediend.

Vloot

OTT Airlines zal gebruik maken van onder andere de ARJ21 en de C919. De eerste ARJ’s moeten dit jaar geleverd worden. De C919 is nog in ontwikkeling. In 2021 moet de certificering daarvan rond zijn. China Eastern is één van de launch customers van het toestel.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/