Editors choiceFrequente reizigerNieuwsRoutes

Level vaker van Schiphol naar Barcelona

Level breidt het komende zomerschema uit met extra vluchten naar Barcelona. Vanaf april zal wekelijks één keer per dag en twee keer op zaterdag naar de Spaanse stad gevlogen worden. Eerder was de maatschappij van plan één keer per dag naar Barcelona te vliegen.

Vloot

De extra vlucht kan vanaf vandaag geboekt worden. De maatschappij vliegt inmiddels bijna een jaar vanaf Schiphol. Level gebruikt A320’s voor short- en medium-haul vluchten en A330’s voor long-haul vluchten. Vanaf Wenen en Amsterdam worden voornamelijk korte bestemmingen aangevlogen en vanaf de hubs op Barcelona en Parijs Orly vertrekken de langeafstandsvluchten.

Zomerschema

In januari kondigde Level het zomerschema voor 2020 aan. Er zijn zeven routes naar Amsterdam. De meest frequente bestemmingen zijn Rome (13 vluchten per week) en Londen-Luton (14 vluchten per week). Naast Barcelona worden ook Wenen en Milaan dagelijks aangevlogen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/