fbpx
Editors choiceFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Level vaker van Schiphol naar Barcelona

Level breidt het komende zomerschema uit met extra vluchten naar Barcelona. Vanaf april zal wekelijks één keer per dag en twee keer op zaterdag naar de Spaanse stad gevlogen worden. Eerder was de maatschappij van plan één keer per dag naar Barcelona te vliegen.

Vloot

De extra vlucht kan vanaf vandaag geboekt worden. De maatschappij vliegt inmiddels bijna een jaar vanaf Schiphol. Level gebruikt A320’s voor short- en medium-haul vluchten en A330’s voor long-haul vluchten. Vanaf Wenen en Amsterdam worden voornamelijk korte bestemmingen aangevlogen en vanaf de hubs op Barcelona en Parijs Orly vertrekken de langeafstandsvluchten.

Zomerschema

In januari kondigde Level het zomerschema voor 2020 aan. Er zijn zeven routes naar Amsterdam. De meest frequente bestemmingen zijn Rome (13 vluchten per week) en Londen-Luton (14 vluchten per week). Naast Barcelona worden ook Wenen en Milaan dagelijks aangevlogen.

Bestel nu het boek Love is in the Air!

Hoe een vlucht mensen met elkaar verbindt, geschreven door Renske Dragt.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button