AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Lufthansa vliegt na acht jaar weer naar Calgary

Lufthansa hervat vanaf 1 juni 2020 de vluchten naar Calgary. In 2008 startte de maatschappij met deze route, maar in 2012 werd het overgenomen door Air Canada. Het aantal Canadese bestemmingen van Lufthansa komt hiermee op vijf te staan.

Schema

Tijdens het zomerseizoen zal de bestemming op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag worden aangevlogen. Onder vluchtnummer LH5452 verlaat de A330 Frankfurt om 9:50 uur en komt het om 11:55 uur aan in Calgary. Omgekeerd vliegt LH5453 om 13:45 uur terug naar Frankfurt, waar het de volgende dag om 7:20 uur ‘s ochtends aankomt.

A330

De route zal worden uitgevoerd met een A330-200 met 270 stoelen aan boord in een drie klassen configuratie: Business, Premium Economy en Economy. Naast Calgary vliegt de maatschappij tijdens de zomer ook naar Ottawa, Montreal, Toronto en Vancouver. De vluchten tussen Frankfurt en Calgary kunnen vanaf vandaag geboekt worden.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/