Frequente reizigerNieuwsSamenwerking

Qatar Airways en Air Malta starten codeshare

Qatar Airways en Air Malta hebben een codeshare overeenkomst getekend. De eerste vluchten met elkaars code moeten 9 maart vertrekken.

Malta

De Qatarese maatschappij vloog in juni 2019 voor het eerst naar Malta. CEO Akbar al Baker zei toen dat dat nog maar het begin was van een lange termijnplanning om handel en toerisme tussen de twee landen aan te wakkeren. Met de codeshare wil de maatschappij haar positie in Malta versterken.

Natuurlijk

Ook op het gebied van pilotentraining werkt het tweetal samen. “Deze overeenkomst is een nieuwe mijlpaal in de groeistrategie van Air Malta. Het is een natuurlijke stap voor ons nadat Qatar Airways een directe service startte naar Malta en na de succesvolle samenwerking op het gebied van pilotentraining”, aldus Cliff Chetcuti, CEO van Air Malta.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/