Frequente reizigerNieuwsSamenwerking

Delta en Latam zetten nieuwe stappen in samenwerking

Delta en Latam nemen verdere stappen in hun samenwerking. Het aantal codeshare-vluchten wordt binnenkort uitgebreid en vanaf 1 april is het mogelijk om bij beide airlines frequent flyer punten te sparen.

Lounge

Naast de frequent flyer punten in april worden later in 2020 zaken als lounge toegang en priority boarding ook gesynchroniseerd. Maar daar is nog geen concrete datum voor genoemd. Ook zal het tweetal enkele operaties verplaatsen om dichter bij elkaar te zitten. Zo zullen Delta en Latam op Sao Paula Guarulhos International Airport allebei vanuit terminal 3 opereren vanaf 29 maart en op JFK opereren beide maatschappij al vanaf terminal 4.

Codeshare

De codeshare is momenteel geldig tussen Delta en Latam’s afdelingen in Colombia, Ecuador en Peru. In de eerste helft van 2020 moet de Braziliaanse tak van de maatschappij ook meedoen aan de codeshare. Daarvoor is nog wel toestemming van de autoriteiten nodig.

Oneworld

Aan het begin van deze maand werd bekend dat Latam eerder uit de Oneworld alliantie stapt. Vanaf 1 mei 2020 zal de maatschappij geen lid meer zijn. Eerder stond die datum nog op 1 oktober 2020. Tot en met 30 april kunnen klanten nog gebruik maken van de Oneworld-voordelen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/