AirlinesFrequente reizigerNieuwsVeiligheid

Delta vermindert aantal vluchten naar Zuid-Korea vanwege coronavirus

Als gevolg van het coronavirus vermindert Delta Air Lines het aantal vluchten tussen de VS en Zuid-Korea. Getroffen reizigers kunnen hun ticket omboeken.

Minneapolis

Tussen 29 februari en 30 april zal de route tussen Minneapolis/St. Paul en Seoul-Incheon niet meer worden uitgevoerd. De laatste vlucht naar Zuid-Korea op deze route vertrekt op 28 februari en de terugvlucht staat nog gepland voor 29 februari.

Manila

De vluchten naar Seoul vanaf Atlanta, Detroit en Seattle worden teruggebracht naar vijf keer per week tot en met 30 april. Vanaf 29 maart had de maatschappij een nieuwe route gepland tussen Manila en Seoul, maar deze wordt nu verschoven naar 1 mei. Klanten die al een ticket hebben voor geannuleerde vluchten, kunnen via het boekingsmenu een alternatief kiezen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/