fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsPiloten en Crew

Finnair getroffen door onverwachte staking grondpersoneel

Finnair werd woensdag getroffen door een onaangekondigde staking van grondpersoneel, welke georganiseerd werd door de Finse vakbond IAU. Daardoor ontstonden veel vluchtverstoringen.

Staking

Op woensdag waren er annuleringen en vertragingen, voor donderdag zijn er alleen nog vertragingen. De medewerkers hebben donderdagochtend het werk weer opgepakt. Door de staking werd bagage niet afgehandeld en is er erg veel achter gebleven.

Bagage

Een woordvoerster van Finnair zegt donderdagmiddag tegen Up in the Sky dat er nog steeds veel bagage moet worden afgehandeld. “We doen onze best om alle bagage zo snel mogelijk aan de klanten af te leveren”, aldus de maatschappij. Klanten hebben een e-mail of een sms gekregen met instructies om hun bagage terug te krijgen.

Bestel nu dit unieke schaalmodel van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een schaalmodel van de KLM B747-400 inclusief LED-verlichting. Het model is bijna 50cm lang, schaal 1:150. Bestel nu extra voordelig bij Up in the Sky: slechts €99,95 inclusief gratis verzending.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button