Frequente reizigerNieuwsStaking

Finnair getroffen door onverwachte staking grondpersoneel

Finnair werd woensdag getroffen door een onaangekondigde staking van grondpersoneel, welke georganiseerd werd door de Finse vakbond IAU. Daardoor ontstonden veel vluchtverstoringen.

Staking

Op woensdag waren er annuleringen en vertragingen, voor donderdag zijn er alleen nog vertragingen. De medewerkers hebben donderdagochtend het werk weer opgepakt. Door de staking werd bagage niet afgehandeld en is er erg veel achter gebleven.

Bagage

Een woordvoerster van Finnair zegt donderdagmiddag tegen Up in the Sky dat er nog steeds veel bagage moet worden afgehandeld. “We doen onze best om alle bagage zo snel mogelijk aan de klanten af te leveren”, aldus de maatschappij. Klanten hebben een e-mail of een sms gekregen met instructies om hun bagage terug te krijgen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/