AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Finnair vaker naar Delhi en Los Angeles

Finnair voegt in het zomerseizoen drie extra vluchten toe naar Delhi en één extra vlucht naar Los Angeles. De routes worden respectievelijk met een A330 en een A350 aangevlogen.

Delhi

De extra frequenties naar Delhi starten vanaf 1 juli. Momenteel vliegt de maatschappij al vier keer per week naar de Indiase stad. Deze route zal ook in het winterseizoen nog worden uitgevoerd.

Los Angeles

De toegevoegde vlucht naar Los Angeles zal vanaf 3 juli op vrijdagen gevlogen worden en stopt op 24 oktober 2020. Momenteel vliegt Finnair op dinsdag, donderdag en zondag het hele jaar door naar de Amerikaanse stad.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/