fbpx
AirlinesNieuwsProfessional

Kenya Airways krijgt nieuwe CEO

Kenya Airways krijgt vanaf 1 april een nieuwe CEO: Allan Kilavuka. Momenteel is hij de topman van Kenya’s dochter Jambojet.

CEO

Tot en met 31 maart werkt hij nog voor Jambojet. Hij werkte al enige tijd als waarnemend CEO voor Kenya. “In die korte tijd heeft hij al zijn energie in deze taak gegooid, terwijl hij ook nog zijn positie bij Jambojet wist te handhaven. Ik ben dankbaar dat het bestuur ermee is ingestemd Allan aan te stellen als CEO”, aldus Michael Joseph, voorzitter van het bestuur van Kenya Airways.

Studie

Kilavuka heeft volgens de maatschappij meer dan 23 jaar ervaring in leiderschap en management. Hij behaalde zijn bachelor in de handel aan de universiteit van Nairobi en haalde daarna een postgraduate certificaat psychologie in Liverpool. Daarna heeft hij nog management en financiële trainingen gevolgd in New York.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button