Overig nieuwsVeiligheidVliegvelden

Luchthaven Tripoli opnieuw gesloten na aanval

Opnieuw is de luchthaven van Tripoli gesloten nadat het onder vuur kwam te liggen door een poging van de troepen van Khalifa Haftar om de hoofdstad over te nemen.

Geopend

Op 14 januari werd de luchthaven heropend, nadat het enkele maanden gesloten was door herhaalde luchtaanvallen van de strijdkrachten van Haftar. Op 22 januari werd het vliegveld alweer gesloten nadat er raketten werden afgevuurd.

Gesloten

Even later ging de luchthaven weer open, en vandaag werd het dus weer gesloten. De luchthavenautoriteit kan nog niet zeggen of en wanneer de luchthaven weer geopend kan worden.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/