AirlinesNaast het nieuwsVeiligheidVideo

Qantas komt met veiligheidsvideo ter ere van 100-jarig jubileum

Qantas heeft een nieuwe veiligheidsvideo getoond, ter ere van het 100-jarig bestaan van de maatschappij in november 2020. De video start in de jaren ’20 van de vorige eeuw en eindigt in het heden.

Productie

De maatschappij heeft twaalf maanden aan de video gewerkt. Het filmen werd gedurende drie weken op verschillende locaties gedaan, waaronder Longreach, Rose Bay (Sidney), Historical Aircraft Restoration Society Museum in Wollongong, Melbourne, Brisbane Airport en de roze meren in West-Australië.

Rekwisieten

Alle cabines uit de historische vliegtuigen zijn exacte replica’s. Zo zijn er panelen van het bovendek van een 747-200 uit 1970 naar Sidney gevlogen en zijn er andere antieke rekwisieten opgespoord, zoals een originele life jacket uit 1930, waarvan er nog maar twee zijn. De video wordt vanaf 1 maart vertoond op internationale en binnenlandse vluchten.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/