Frequente reizigerLoungeNaast het nieuwsZakelijke Reiziger

Zo komt de nieuwe lounge van Air France eruit te zien

Air France heeft Jouin Manku studio gekozen om de toekomstige lounge in terminal 2F van Parijs Charles de Gaulle te ontwerpen. De ruimte moet eind 2020 geopend worden voor Business en Flying Blue Elite Plus klanten.

Project

De nieuwe lounge moet zo’n 3500 vierkante meter worden en wordt gevestigd tussen de twee boarding ruimtes van terminal 2F. “We zijn erg trots dat we aan dit nieuwe project mogen werken met Air France. Met deze nieuwe lounge willen we de klanten van de maatschappij een fijn tijd bieden voor het opstijgen”, aldus het ontwerpersduo Patrick Jouin en Sanjit Manku.

Raam

Het ontwerp kenmerkt een gebogen raam met uitzicht op de lucht. Dit moet de indruk wekken ‘in een bubbel van sereniteit te zitten in het hart van de luchthaven.’ “We hebben een intuïtieve ruimte ontworpen waar elke klant van kan genieten, ongeacht het tijdstip van de dag”, voegen Jouin en Manku toe. Op onderstaande foto’s is het ontwerp te zien in daglicht en tijdens de nacht.

©JouinManku/Air France
©JouinManku/Air France

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/