AirlinesBelgiëCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersCoronavirusIndustrieNieuwsRoutes

Brussels Airlines minder vaak naar Italië door coronavirus

Brussels Airlines heeft aangekondigd minder vaak naar Italië te vliegen vanwege de sterk verminderde vraag. Alhoewel de maatschappij een vermindering van de vraag ziet op vrijwel alle Europese bestemmingen is Noord-Italië het hardst getroffen.

Annuleringen

Vanaf maandag zal Brussels Airlines de hoeveelheid vluchten naar Noord-Italië met 30 procent reduceren. De bestemmingen die door de maatregel worden getroffen zijn: Milaan Linate, Milaan Malpensa, Rome, Venetië en Bologna. Op het moment is de verwachting dat het aangepaste vluchtschema van 2 tot en met 14 maart van kracht zal zijn.

Reizigers

Reizigers van wie de vlucht wordt geannuleerd worden zo snel mogelijk gecontacteerd door Brussels Airlines. Passagiers krijgen een alternatieve vlucht aangeboden of kunnen kiezen voor volledige terugbetaling.

Schade

Om de financiële schade van het coronavirus te beperken onderzoekt Brussels Airlines verschillende bezuinigingsmogelijkheden. De maatschappij geeft ook aan de komende tijd geen nieuw personeel aan te nemen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/