fbpx
AirlinesCoronavirusNieuwsRoutes en Bestemmingen

Brussels Airlines minder vaak naar Italië door coronavirus

Brussels Airlines heeft aangekondigd minder vaak naar Italië te vliegen vanwege de sterk verminderde vraag. Alhoewel de maatschappij een vermindering van de vraag ziet op vrijwel alle Europese bestemmingen is Noord-Italië het hardst getroffen.

Annuleringen

Vanaf maandag zal Brussels Airlines de hoeveelheid vluchten naar Noord-Italië met 30 procent reduceren. De bestemmingen die door de maatregel worden getroffen zijn: Milaan Linate, Milaan Malpensa, Rome, Venetië en Bologna. Op het moment is de verwachting dat het aangepaste vluchtschema van 2 tot en met 14 maart van kracht zal zijn.

Reizigers

Reizigers van wie de vlucht wordt geannuleerd worden zo snel mogelijk gecontacteerd door Brussels Airlines. Passagiers krijgen een alternatieve vlucht aangeboden of kunnen kiezen voor volledige terugbetaling.

Schade

Om de financiële schade van het coronavirus te beperken onderzoekt Brussels Airlines verschillende bezuinigingsmogelijkheden. De maatschappij geeft ook aan de komende tijd geen nieuw personeel aan te nemen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button