fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsVliegvelden

Qatar Airways opent nieuwe lounge op Singapore Changi Airport | Foto’s

Qatar Airways heeft een nieuwe lounge geopend in terminal 1 van Changi Airport in Singapore. Volgens de maatschappij is het een blauwdruk voor andere toekomstige lounges van de maatschappij wereldwijd, die dezelfde uitstraling moeten krijgen.

Lounge

Het is de vijfde internationale lounge voor de maatschappij. De oppervlakte is ongeveer 700 vierkante meter en er kunnen 85 reizigers tegelijkertijd gebruik van maken. Tussen 7:30 uur ’s ochtends en 2 uur ’s nachts zal de ruimte geopend zijn.

Route

Business Class passagiers van de maatschappij kunnen de lounge gebruiken. De maatschappij vliegt drie keer per dag tussen Doha en Singapore. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een A350-1000 met 327 stoelen in een twee klassenconfiguratie: 46 Business Class en 281 Economy Class.

Ā©Qatar Airways
Ā©Qatar Airways
Ā©Qatar Airways
Ā©Qatar Airways

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button