fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsVliegvelden

Qatar Airways opent nieuwe lounge op Singapore Changi Airport | Foto’s

Qatar Airways heeft een nieuwe lounge geopend in terminal 1 van Changi Airport in Singapore. Volgens de maatschappij is het een blauwdruk voor andere toekomstige lounges van de maatschappij wereldwijd, die dezelfde uitstraling moeten krijgen.

Lounge

Het is de vijfde internationale lounge voor de maatschappij. De oppervlakte is ongeveer 700 vierkante meter en er kunnen 85 reizigers tegelijkertijd gebruik van maken. Tussen 7:30 uur ‘s ochtends en 2 uur ‘s nachts zal de ruimte geopend zijn.

Route

Business Class passagiers van de maatschappij kunnen de lounge gebruiken. De maatschappij vliegt drie keer per dag tussen Doha en Singapore. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een A350-1000 met 327 stoelen in een twee klassenconfiguratie: 46 Business Class en 281 Economy Class.

©Qatar Airways
©Qatar Airways
©Qatar Airways
©Qatar Airways

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button