AirlinesNaast het nieuwsNL nieuwsRotterdam The HagueRoutesTransavia

Schots onthaal voor Nederlandse Transavia | Foto’s

Transavia Nederland heeft donderdag een nieuwe route geopend van Rotterdam naar Edinburgh, de hoofdstad van Schotland. Voor de Nederlandse Transavia is Edinburgh de enige bestemming in het Verenigd Koninkrijk. Edinburgh zal vier keer per week aangevlogen worden: op maandag, donderdag, vrijdag en zondag.

Vlucht

De vlucht, die werd uitgevoerd met een Boeing 737-800, werd feestelijk onthaald in Schotland. Passagiers werden bij het uitstappen begroet met doedelzakmuziek gevolgd door de officiële opening van de route door de captain.

Frankrijk

Transavia France vliegt al langer op Edinburgh, vanuit Parijs Orly. De Nederlandse Transavia is ook niet onbekend in het Verenigd Koninkrijk. Transavia heeft over de jaren op verschillende bestemmingen, waaronder Londen, gevlogen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/