fbpx
AirlinesNaast het nieuwsNL NieuwsRotterdam The HagueRoutes en BestemmingenTransavia

Schots onthaal voor Nederlandse Transavia | Foto’s

Transavia Nederland heeft donderdag een nieuwe route geopend van Rotterdam naar Edinburgh, de hoofdstad van Schotland. Voor de Nederlandse Transavia is Edinburgh de enige bestemming in het Verenigd Koninkrijk. Edinburgh zal vier keer per week aangevlogen worden: op maandag, donderdag, vrijdag en zondag.

Vlucht

De vlucht, die werd uitgevoerd met een Boeing 737-800, werd feestelijk onthaald in Schotland. Passagiers werden bij het uitstappen begroet met doedelzakmuziek gevolgd door de officiële opening van de route door de captain.

Frankrijk

Transavia France vliegt al langer op Edinburgh, vanuit Parijs Orly. De Nederlandse Transavia is ook niet onbekend in het Verenigd Koninkrijk. Transavia heeft over de jaren op verschillende bestemmingen, waaronder Londen, gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button