AirlinesCoronavirusFinancieelNieuwsRoutes

Lufthansa schrapt tot 25 procent korte vluchten | Coronavirus

Lufthansa vermindert het aantal korte en middellange vluchten komende week met hoogstens 25 procent. Ook het aantal langeafstandsvluchten wordt verder ingeperkt.

Maatregelen

De Lufthansa Group heeft besloten de komende weken tot 25 procent van het aantal korte en middellange vluchten te schrappen. Het exacte aantal vluchten dat wordt geannuleerd hangt af van de verdere verspreiding van het coronavirus. Ook snijdt de maatschappij in het aantal langeafstandsvluchten. De hoeveelheid langeafstandsvliegtuigen dat aan de grond staat neemt toe van 13 naar 23 stuks.

Coronavirus

De maatschappij geeft aan dat de maatregelen een gevolg zijn van de toegenomen snelheid van de uitbraak van het coronavirus. Het besluit is bedoeld om de economische consequenties van de uitbraak te beperken. Eerder kondigden ook easyJet en Brussels Airlines al aan minder vluchten uit te voeren vanwege het virus. In deze categorie staan meer artikelen met informatie over de gevolgen van het virus binnen de luchtvaart.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close