fbpx
AirlinesCoronavirusFrequente reizigersNieuwsVeiligheid

American en British schrappen wijzigingskosten in maart

British Airways en American Airlines schrappen de wijzigingskosten voor tickets die begin maart zijn gekocht. Zo willen de airlines reizigers de mogelijkheid geven om toekomstige vluchten om te boeken, mochten zij vanwege het coronavirus toch hun vlucht willen uitstellen.

Kosten

American Airlines schrapt de kosten voor tickets die worden geboekt tussen 1 maart en 16 maart. Voor British Airways is dit tussen 3 maart tot 16 maart. Het is geldig voor alle routes van beide maatschappijen, voor alle beschikbare vliegdata.

Wijziging

Bij American moet de wijziging minimaal veertien dagen voor vertrek worden doorgegeven. British Airways meldt dat als er voor de gewijzigde datum een hogere prijs geldt, dat het verschil dan bijbetaald moet worden. “Omdat sommige klanten er op dit moment voor kiezen om hun reisplannen te wijzigen of uit te stellen, is het belangrijk dat we hen meer flexibiliteit bieden”, aldus Andrew Brem, CCO bij British Airways.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button