fbpx
Frequente reizigersNieuwsVeiligheid

American en Delta tijdelijk niet meer naar Milaan

American Airlines en Delta Air Lines vliegen als gevolg van het coronavirus tijdelijk niet meer naar Milaan Malpensa. De Amerikaanse regering gaf zaterdag een negatief reisadvies uit voor de regio’s Lombardije en Veneto.

American

Vanaf 25 april moeten de vluchten naar Milaan van American weer worden hervat. De maatschappij vliegt naar de Italiaanse bestemming vanaf New York JFK en Miami. De vluchten zijn zondag 1 maart gestopt.

Delta

Delta Air Lines vliegt vandaag nog wel naar Milaan en dinsdag nog de terugvlucht. Daarna worden de vluchten opgeschort tot 1 mei. De dagelijkse vluchten tussen Rome, JFK en Atlanta gaan wel gewoon door zoals gepland.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button