AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Delta komt met nieuwe routes in zomerschema

Delta Air Lines introduceert nieuwe routes vanaf Seattle in het zomerschema van 2020 en op sommige routes wordt de frequentie verhoogd. In 2021 moet er ook een non-stop service vanaf Seattle naar Heathrow komen.

Toevoegingen

Vanaf 8 juni komt er een nieuwe dagelijkse vlucht naar Columbus en drie dagelijkse vluchten naar Dallas/Fort Worth. Naar Austin en Orlando wordt één extra vlucht toegevoegd, waardoor deze twee bestemmingen twee keer per dag zullen worden aangevlogen. De vluchten naar Dallas, Columbus en Austin zullen worden uitgevoerd met een Airbus A220. Op de route naar Orlando wordt een Boeing 737-900 ingezet.

Routes

Ook andere routes zullen worden uitgebreid: Boston krijgt een vierde wekelijkse vlucht en Kansas City en Washington krijgen een tweede vlucht. Bozeman zal twee keer per dag worden aangevlogen, in plaats van één keer en op de routes naar Anchorage, Atlanta, Boise, Las Vegas en Spokane zal de capaciteit verhoogd worden en er zullen ook enkele frequenties aan worden toegevoegd.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close