fbpx
CoronavirusFrequente reizigersNieuws

Lufthansa verlengt opschorting vluchten China en Iran

Lufthansa en dochters Austrian en Swiss verlengen de opschorting van vluchten naar China en Iran. Tot en met 24 april zal er niet meer naar het binnenland van China worden gevlogen en de routes naar Teheran zullen tot 30 april niet meer worden uitgevoerd.

Azië

Eerder schortte de Lufthansa Groep de vluchten naar Beijing en Shanghai op tot 28 februari en de routes naar Nanjing, Shenyang en Qingdao tot 28 maart. Hongkong werd nog wel aangevlogen. Nu worden ook de vluchten tussen München en Hongkong geschrapt, tussen 6 maart en 24 april. Passagiers die al een ticket hebben kunnen vanaf Frankfurt of Zürich mee met een vlucht naar de Chinese stad. Ook in de frequentie van de route tussen Frankfurt, München en Seoul wordt gesneden, tussen 5 maart en 24 april.

Italië

Wat betreft Italië zullen enkele frequenties van Lufthansa komen te vervallen. Hierbij gaat het om bestemmingen Milaan, Venetië, Rome, Turijn, Verona, Bologna, Ancona en Pisa. Daarnaast verliezen ook binnenlandse routes tijdelijk enkele frequenties, vanwege de lagere vraag: Frankfurt naar Berlijn, München, Hamburg en Paderborn en München naar Berlijn, Hamburg, Düsseldorf, Cologne, Bremen en Hannover.

Wenen

Austrian Airlines vermindert het aantal vluchten naar Italië in maart en april met veertig procent. Hieronder vallen routes van Wenen naar Milaan, Venetië, Bologna, Florence, Rome en Napels. Eurowings vermindert het aantal vluchten van en naar Venetië, Bologna en Milaan tot 8 maart. Andere vluchten van Eurowings naar Italië gaan wel gewoon door. Brussels Airlines schrapt 30 procent van de capaciteit naar Rome, Milaan, Venetië en Bologna tot 14 maart.

Haal jouw KLM-staart in huis!

Nieuw in de webshop van Up, een KLM-staart op houten voet. Speciaal voor de echte KLM-fans.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button