AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersCoronavirusFrequente reizigerNieuws

Ryanair schrapt kwart van vluchten naar Italië

Ryanair schrapt een kwart van de short-haul vluchten als gevolg van de lagere vraag door het coronavirus. Het gaat voornamelijk om Italiaanse routes.

No-show

De maatschappij zegt afgelopen week significant minder boekingen te hebben gezien voor eind maart en april. Ook zouden er veel no-shows zijn geweest van reizigers. De vluchten die daardoor worden geschrapt vallen in de periode van 17 maart tot 8 april. Alle getroffen passagiers worden op de hoogte gesteld door Ryanair.

Risico

“Onze focus ligt op dit moment op het minimaliseren van elk risico voor onze medewerkers en passagiers”, zegt Michael O’Leary, CEO van Ryanair. “Hoewel er voor de komende twee weken enorm veel boekingen zijn, is er een opmerkelijke daling tegen het einde van maart en het begin van april. Alle betrokken klanten worden minimaal veertien dagen van tevoren op de hoogte gebracht van wijzigingen in de planning.”

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/