AirbusAirlinesNieuwsRoutes

Swiss begint met eerste vluchten tussen Zürich en Osaka | Foto’s

Swiss is begonnen met zijn non-stop service tussen het Zwitserse Zürich en het Japanse Osaka. De route wordt gevlogen met een Airbus A340-300.

Route

De eerste Swiss-vlucht naar Osaka, LX158, vertrok zondagmiddag vanuit Zürich. Swiss zal vijf keer per week met een Airbus A340-300 naar de Japanse stad vliegen. De maatschappij vliegt momenteel al tussen Zürich en Tokyo. Met deze nieuwe route zegt het Zwitserse bedrijf zijn aanwezigheid in Japan te willen verhogen.

Een foto van het vertrek vanaf Zürich van de eerste vlucht © SWISS
Een foto van het vertrek vanaf Zürich van de eerste vlucht © SWISS

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close