fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsOpmerkelijk

Voor honderd euro een jaar onbeperkt AirAsia-vliegen

Voor iets meer dan honderd euro is het mogelijk om bijna een jaar lang onbeperkt te vliegen met AirAsia. Zo wil de maatschappij het vertrouwen herstellen na het coronavirus.

Ticket

De AirAsia Unlimited Pass kan tot 7 maart worden gekocht voor 499 Maleisische Ringgit, omgerekend 106,44 euro. Met het ticket kan één jaar onbeperkt worden gevlogen tussen Kuala Lumpur en Australië, Japan, India, Korea en China.

Vertrouwen

“Dit is ongekend”, zegt Benyamin Ismail, CEO van AirAsia X Malaysia. “We willen het vertrouwen van reizigers in de luchtvaart herstellen. Reizen is nog steeds hartstikke veilig, zo lang iedereen verantwoordelijk op reis gaat en de adviezen van de overheid of van de World Health Organization opvolgt.”

Voorwaarden

Er zijn wel wat voorwaarden verbonden aan de ongelimiteerde pas. Het ticket is alleen te koop voor leden van loyaliteitsprogramma BIG met de Maleisische nationaliteit. De pas gaat ongeacht de gekochte datum in op 2 maart 2020 en is geldig tot 2 maart 2021. Er moet minimaal veertien dagen van te voren worden geboekt, en de laatst mogelijke datum om te boeken is 16 februari 2021. Feestdagen, weekenden en schoolvakanties zijn uitgesloten als vliegdata. Ook moeten er nog wel belastingen over de tickets worden betaald. De pas geeft toegang tot long-haul vluchten met vluchtcodes D7 (AirAsia X) en XJ (Thai AirAsia X). Vluchten naar Bali, Singapore, Jeddah en Fly-thru routes zijn uitgesloten.

Bestel nu een unieke aviationtag van de Super Guppy!

Deze vliegende 'goudvis' is met haar rijke geschiedenis een unicum in de luchtvaart.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button