fbpx
AirbusAirlinesFrequente reizigersNieuwsVliegtuigen

Air Astana ontvangt nieuwe A321LR

Air Astana heeft haar tweede A321LR ontvangen van Air Lease Corporation. De eerste werd in september 2019 ontvangen.

Modernisatie

Met de toestellen wil de maatschappij de vloot moderniseren. De A321LR’s moeten voornamelijk op routes naar Londen, Parijs, Moskou en Istanbul worden ingezet. De nieuwe vliegtuigen van Air Astana worden uitgerust met 16 Business Class stoelen en 150 stoelen in Economy Class.

Airbus

De komende maanden ontvangt de maatschappij ook drie nieuwe A320neo’s. Momenteel vliegt Air Astana met 19 Airbus-toestellen: acht A320’s, twee A321’s, drie A320neo’s, vier A321neo’s en twee A321LR’s. De komende jaren komen er nog negen Airbussen aan.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button