AirbusAirlinesFrequente reizigerNieuwsVliegtuigtype & -bouwer

Air Astana ontvangt nieuwe A321LR

Air Astana heeft haar tweede A321LR ontvangen van Air Lease Corporation. De eerste werd in september 2019 ontvangen.

Modernisatie

Met de toestellen wil de maatschappij de vloot moderniseren. De A321LR’s moeten voornamelijk op routes naar Londen, Parijs, Moskou en Istanbul worden ingezet. De nieuwe vliegtuigen van Air Astana worden uitgerust met 16 Business Class stoelen en 150 stoelen in Economy Class.

Airbus

De komende maanden ontvangt de maatschappij ook drie nieuwe A320neo’s. Momenteel vliegt Air Astana met 19 Airbus-toestellen: acht A320’s, twee A321’s, drie A320neo’s, vier A321neo’s en twee A321LR’s. De komende jaren komen er nog negen Airbussen aan.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close