fbpx
AirlinesEditors choiceFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Bamboo Airways in de zomer met Dreamliner naar Duitsland

Het Vietnamese Bamboo Airways opent vanaf juli 2020 een non-stop route vanaf Hanoi en Ho Chi Minh City naar München. Daarvoor heeft de maatschappij een memorandum of understanding getekend met de Duitse luchthaven.

Route

De route tussen Hanoi en München moet één keer per week worden uitgevoerd en de vlucht tussen Ho Chi Minh City en München twee keer per week. Beide vluchten zullen worden uitgevoerd met een Boeing 787-9 Dreamliner.

Vloot

Eerder deze maand werd bekend dat Bamboo Airways verwacht in het tweede kwartaal van dit jaar een order te plaatsen voor twaalf Boeing 777X-toestellen. Momenteel vliegt het voornamelijk met A320’s en A321’s. Sinds vorige maand heeft de maatschappij ook Dreamliners in de vloot. De eerste Europese route (Hanoi – Praag) staat gepland voor 29 maart.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button