AirlinesEditors choiceFrequente reizigerNieuwsRoutes

Bamboo Airways in de zomer met Dreamliner naar Duitsland

Het Vietnamese Bamboo Airways opent vanaf juli 2020 een non-stop route vanaf Hanoi en Ho Chi Minh City naar München. Daarvoor heeft de maatschappij een memorandum of understanding getekend met de Duitse luchthaven.

Route

De route tussen Hanoi en München moet één keer per week worden uitgevoerd en de vlucht tussen Ho Chi Minh City en München twee keer per week. Beide vluchten zullen worden uitgevoerd met een Boeing 787-9 Dreamliner.

Vloot

Eerder deze maand werd bekend dat Bamboo Airways verwacht in het tweede kwartaal van dit jaar een order te plaatsen voor twaalf Boeing 777X-toestellen. Momenteel vliegt het voornamelijk met A320’s en A321’s. Sinds vorige maand heeft de maatschappij ook Dreamliners in de vloot. De eerste Europese route (Hanoi – Praag) staat gepland voor 29 maart.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close