AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersCoronavirusFrequente reizigerNieuwsRoutes

Korean Air schrapt bijna alle vluchten naar Europa

Korean Air schrapt bijna alle vluchten van en naar Europa vanwege het coronavirus. Alleen Schiphol en Parijs worden niet getroffen. Ook veel routes buiten Europa worden geschrapt.

Europa

In Europa gaat het om de routes naar Tel Aviv, Milaan, Barcelona, Madrid, Zagreb, Istanbul, Zürich, Praag, Frankfurt en Rome. De frequenties van Wenen en Londen worden verminderd: respectievelijk twee keer per week (maandag, zaterdag) en vier keer per week (dinsdag, donderdag, vrijdag, zondag).

Wereldwijd

Naast Europese routes worden ook veel routes tussen Incheon en Amerika, het Midden-Oosten, Azië en Oceanië geschrapt of gereduceerd. Zuid-Korea is zwaar getroffen door de uitbraak van het virus, waardoor de vraag naar vliegtickets sterk is gedaald. De volledige lijst met geschrapte routes is hier te vinden.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close