fbpx
AirlinesNieuwsPiloten en CrewProfessionalVeiligheid

Personeel American Airlines krijgt eindelijk nieuw uniform

Medewerkers van American Airlines krijgen nieuwe uniformen. Lange tijd was dat een hoofdpijndossier bij de maatschappij.

Jeuk

In 2016 kregen piloten en cabinemedewerkers ook al nieuwe uniformen, maar zij hadden sindsdien last van allergische reacties zoals jeuk en hoofdpijn. American kwam toen met een kortetermijnoplossing, waardoor medewerkers een uniform konden krijgen van een andere leverancier. Even later maakte de maatschappij bekend volledig over te stappen naar de andere leverancier. Maar eerst moest dat contract – dat tot dit jaar liep – verstreken zijn.

Certificatie

Meer dan vijftigduizend medewerkers krijgen nu een nieuw uniform gemaakt door het bedrijf Lands’ End. De nieuwe kledij is gecertificeerd met de Oeko-Tex Standard 100, een test- en certificeringssysteem voor textiel. De standaard richt zich voornamelijk op het beperken van het gebruik van schadelijke stoffen.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button