AirlinesNieuwsProfessionalVeiligheid

Personeel American Airlines krijgt eindelijk nieuw uniform

Medewerkers van American Airlines krijgen nieuwe uniformen. Lange tijd was dat een hoofdpijndossier bij de maatschappij.

Jeuk

In 2016 kregen piloten en cabinemedewerkers ook al nieuwe uniformen, maar zij hadden sindsdien last van allergische reacties zoals jeuk en hoofdpijn. American kwam toen met een kortetermijnoplossing, waardoor medewerkers een uniform konden krijgen van een andere leverancier. Even later maakte de maatschappij bekend volledig over te stappen naar de andere leverancier. Maar eerst moest dat contract – dat tot dit jaar liep – verstreken zijn.

Certificatie

Meer dan vijftigduizend medewerkers krijgen nu een nieuw uniform gemaakt door het bedrijf Lands’ End. De nieuwe kledij is gecertificeerd met de Oeko-Tex Standard 100, een test- en certificeringssysteem voor textiel. De standaard richt zich voornamelijk op het beperken van het gebruik van schadelijke stoffen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/