fbpx
CoronavirusFrequente reizigersNieuwsNL NieuwsTransavia

Transavia minder naar Italië

Net als veel andere maatschappijen zal Transavia ook minder vluchten naar Italië uitvoeren. In totaal worden er 22 Transavia-vluchten naar het land geannuleerd.

Annuleringen

Het gaat om vluchten in de periode van 17 maart tot eind april. Dat is ongeveer tien procent van het totaal aantal vluchten naar Italië in deze periode, zegt Transavia. Passagiers van geannuleerde vluchten worden hierover geïnformeerd en kunnen kosteloos hun ticket omboeken of het geld terug krijgen.

Boeken

De maatschappij zegt de ontwikkelingen van de uitbraak van het Coronavirus nauw te volgen. “Hoewel er alleen een negatief reisadvies geldt voor specifieke gebieden in Noord-Italië, merken wij dat passagiers het boeken van hun tickets naar een aantal bestemmingen op dit moment uitstellen”, aldus de maatschappij.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button