fbpx
Frequente reizigersNieuwsNL NieuwsRoutes en BestemmingenTransavia

Transavia voor het eerst naar Bilbao

Transavia heeft deze week de eerste vlucht naar Bilbao in Spanje uitgevoerd. Het is één van de drie nieuwe zomerbestemmingen van de maatschappij vanaf Rotterdam The Hague Airport, naast Edinburgh (Schotland) en Perugia (Italië) zijn nieuw.

Feestelijk

De nieuwe bestemming werd volgens Transavia uitgebreid gevierd. In de vertrekhal werden passagiers feestelijk begroet met een groene loper en ballonnen. Van de luchthaven kregen reizigers een gadget en aan boord werd er door de crew een speciale speech gehouden en kregen ze een groen hartje met pepermuntjes.

Frequentie

Na aankomst in Bilbao knipte gezagvoerder Danny van der Houwen samen met purser Desiree van Beek en luchthavenmanager Christina Echeverria, een lint door om de route officieel te openen. Voor zowel de crew als de passagiers was er taart waarmee Transavia de route wilde vieren. De vlucht zal drie keer per week worden uitgevoerd: op maandag, woensdag en vrijdag.

©Transavia

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button