AirlinesFrequente reizigerLiefhebberNaast het nieuws

Vistara ontvangt eerste Dreamliner | Video

De Indiase maatschappij Vistara heeft haar eerste Boeing 787-9 Dreamliner ontvangen. Het toestel bevat drie klassen: Business, Premium Economy en Economy.

Business

De Business Class bevat stoelen van 44 inch die volledig plat kunnen en dan een lengte hebben van 76 inch. Er is een entertainmentscherm aanwezig van 18 inch en er zijn verschillende aansluitingen voor USB en stroom. Ook is er een persoonlijk opbergvak.

Economy

De Premium Economy Class bevat stoelen van 37 inch met een entertainment scherm van 13 inch en USB- en stroomaansluitingen. De stoelen in Economy zijn 31 inch met een scherm van 12 inch en een USB-aansluiting. Op onderstaande video’s is het interieur te zien en hoe de Dreamliner tot stand is gekomen.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close