fbpx
AirlinesFrequente reizigersLiefhebberNaast het nieuws

Vistara ontvangt eerste Dreamliner | Video

De Indiase maatschappij Vistara heeft haar eerste Boeing 787-9 Dreamliner ontvangen. Het toestel bevat drie klassen: Business, Premium Economy en Economy.

Business

De Business Class bevat stoelen van 44 inch die volledig plat kunnen en dan een lengte hebben van 76 inch. Er is een entertainmentscherm aanwezig van 18 inch en er zijn verschillende aansluitingen voor USB en stroom. Ook is er een persoonlijk opbergvak.

Economy

De Premium Economy Class bevat stoelen van 37 inch met een entertainment scherm van 13 inch en USB- en stroomaansluitingen. De stoelen in Economy zijn 31 inch met een scherm van 12 inch en een USB-aansluiting. Op onderstaande video’s is het interieur te zien en hoe de Dreamliner tot stand is gekomen.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button